Πρώτες Λέξεις

Οι αναρτήσεις ταξινομούνται οι πιό νέες τελευταίες γι' αυτό για να παρακολουθήσετε απο την αρχή τα κείμενα πρέπει να ανατρέξετε στις παλαιότερες πρώτα.
Μπορείτε να εισάγετε οποιοδήποτε σχόλιο ή γνώμη στον ανάλογο χώρο κάτω απο κάθε ανάρτηση. Μπορείτε επίσης στον ίδιο χώρο να συμπληρώσετε κάτι σχετικά με την ανάρτηση.
Αν θέλετε βοήθεια σε ένα θέμα που δεν υπάρχει σχετικά με το sketchup επικοινωνήστε μαζί μου στο cbtavb@gmail.com
Επι πλέον βοήθεια και επεξηγήσεις μπορείτε να βρείτε και στις σελίδες στην δεξιά στήλη του blog. Επίσης τα κουμπιά του προγράμματος θα χρησιμοποιηθούν στα κείμενα με την αγγλική ονομασία τους γιατί η μετάφραση ορισμένες φορές δεν δίνει ακριβώς την πραγματική τους έννοια.
Αν θέλετε την μετάφρασή τους καθώς και πώς προφέρεται η κάθε λέξη μπορείτε να επισκεφτείτε την παρακάτω σελίδα
μετάφρασης http://translate.google.gr/

22 Δεκεμβρίου 2012

Εισαγωγή στο Sketchup


Το Sketchup  είναι ένα ελεύθερο σχεδιαστικό πρόγραμμα   που μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τρισδιάστατα  μοντέλα. Είναι πολύ εύχρηστο στην λειτουργία του και η εκμάθησή του τουλάχιστον όσον αφορά  σχεδιασμό  μοντέλων όχι παρα πολύ πολύπλοκων μπορεί να γίνει πολύ εύκολα.Απο κεί και πέρα  εξαρτάται απο την  φαντασία του καθενός να  φτιάξει   εξαιρετικά τρισδιάστατα δημιουργήματα. Παρακάτω παρατίθεται ένα βίντεο με τις βασικές λειτουργίες του προγράμματος. Το μέγεθος της οθόνης έχει κρατηθεί  μικρό προς χάριν της  βιντεοσκόπησης.
Οι  λειτουργίες θα επεξηγηθούν  μία  μία και όσο πιο αναλυτικά γίνεται στην στήλη αυτή των αναρτήσεων του  blog  ή στην στήλη με τίτλο "Σελίδες"  στο πλάι δεξιά .
 Καλή αρχή .....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου